Massage

Fysiurgisk-, healings- samt wellnessmassage
Jeg tager som massageterapeut i enhver behandling altid udgangspunkt i klientens behov og afpasser de forskellige massageteknikker til vedkommendes aktuelle tilstand.

Fysiurgisk massage
Har til formål at afhjælpe samt forebygge ømme, overanstrengte og spændte muskler.  Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, overbelastede led og muskler, motionsskader, stress og uro m.m. kan behandles via den dybe fysiurgiske massage. Varighed ca. 60 minutter.

Healingsmassage
Healingsmassage er en meget blid, dybdegående og nænsom behandling baseret på elementer af terapeutisk berøring, healing, energiteknikker og samtale. Her anvendes minimal muskelkraft. Eventuelle fortrængte problemer/ oplevelser kommer til overfladen, belyses, behandles og opløses. Kroppen giver slip på spændinger og bevidste/ubevidste blokeringer. I et evt. forløb udleveres hjemmeopgaver og nyttige øvelser. En enkelt behandling kan sagtens nydes – men erfaringer viser, at udbyttet af behandlingen bliver størst ved et forløb. Varighed ca. 90 minutter.

Wellnessmassage
Samme blide teknikker som i healings massage, men uden terapeutisk indfaldsvinkel. Hele kroppen berøres på nænsom vis. Her er det ikke dybe muskelspændinger, som behandles, men et ønske om at blive løsnet og forkælet via let massage. Dog kan det aftales at lave dyb muskelafspænding enkelte steder, hvis det ønskes. Nydelse og afslapning er kodeordene. Varighed ca. 60 minutter.